Read our blog: Sitevision – förbättra söket med Nutch Jun 8th 2016

Slik jobber Comperio


Rådgivning

Ethvert prosjekt i Comperio starter med å forstå mer av din virksomhet og å dykke ned i problemstillingene vi står ovenfor. Vi kan søk og du kan masse om din egen arbeidsplass og din organisasjon. Derfor bruker vi første fase av et prosjekt til å forstå – ofte ved hjelp av workshops, brukerintervjuer og teknisk utforsking.

Mer om rådgivning

Comperio har etterhvert blitt kjent for sin arbeidsmetodikk; Sprint 0, som er vårt forprosjekt for å forstå mer og gi deg tryggere estimater og råd for veien videre.

I Sprint 0 jobber du som kunde, våre teknikere og våre interaksjonsdesignere tett, for å finne ut hva du trenger, hva du ikke trenger, og hvilken del av prosjektet som raskest vil gi deg og din virksomhet resultater.

Comperio har mange års erfaring med å gi råd vi er trygge på at gir deg mest for pengene. Vi kjenner så godt som alle søketeknologiene, og kan ofte gi deg råd allerede før du har valgt teknologi. Våre beste og mest fornøyde kunder er de kundene vi har turt å utfordre og jobbe tett med. Med Comperianere i prosjektet ditt slipper du nikkedukker som sier det du tror du vil høre. Vi tør mene noe om faget vårt, så du til slutt sitter igjen med en løsning du kan være stolt av, som gir deg resultater, og som vi sammen kan vise frem til resten av verden.

Skjul tekstfeltet


Utvikling

Comperio har en unik samling søkenerder: Søke-geeks som aldri slutter å utforske, teste og leke med søketeknologi for å alltid ligge to steg foran resten av verden. Søkenerder som er vant til å utvikle usedvanlige løsninger i smidige prosjekter.

Mer om utvikling           Mer om teknologiene i Comperio

Det er ikke uten grunn at Comperio-utvikleren daglig får jobbtilbud fra verdenskjente konsulenthus og søkeselskaper. Comperio er veksthuset for søketeknologihjernene, der utviklerne lærer av hverandre, utfordrer kunden og lager løsninger langt over par.

Utviklerne våre har lang erfaring med de fleste søketeknologiene, og har levert skalerbare løsninger på alle de store plattformene. Vi er også stolte av at flere av Comperianerne er aktive bloggere, foredragsholdere og bidragsytere i diskusjonsforum rundt om i nettverden.

Skjul tekstfeltet


Forvaltning

Søk er ferskvare. Derfor har vi flinke folk i ferskvaredisken som passer på at løsningen din alltid er oppe og går, at den tilpasser seg endringer og at du får beskjed om noe ikke er som det burde være. Forvaltning handler selvsagt også om servere og maskinvare, men kanskje enda mer om håndtverk og evnen til å forutsi hendelser.

Mer om Forvaltning

Comperios mest fornøyde kunder er våre totalkunder, som bruker oss som en totaltleverandør fra A til Å. Det siste og viktige leddet er forvaltningen, der det som vi har brukt tid og penger på, skal få en lang holdbarhet og kvalitet du kan være stolt av.

Vi har kundetilpassede dashbord, epostvarslinger, 24-timers kundeservice, skytjenester og alt annet du bør forvente av en prisvinnende ferskvareleverandør.

Skjul tekstfeltet